Registrera dig

Här kan du fylla i de uppgifter som behövs för att kunna registrera dig som användare. Organisationsnummer, adress- och faktureringsuppgifter samt information kring vilken eller vilka produkter du väljer. Ändras dina uppgifter får du logga in och uppdatera informationen.

Logga in | Priser och villkor

Välj ditt abonnemang nedan

Organisationsnummer

Företagsuppgifter

Avtalsuppgifter

Glöm ej fylla i eventuellt ordernummer eller EDI-fakturareferens. Finns inte den IAID kod du önskar i listan välj pappersfaktura och kontakta info@akeri.se

Fakturainformation EDI

IAID

Glöm ej fylla i eventuellt ordernummer eller fakturareferens

Fakturainformation PDF

Hur kan du använda ME-Index?
Så fort en affärsöverenskommelse ska gälla för en längre tid finns ett behov av att bestämma hur kostnaderna ska pareras över tid. Tack vare ME Index kan köpare och säljare komma överens om hur ersättningen ska hanteras i förhållande till hur kostnaderna ändras.
Nytt i webbversionen?
Här kan du ta del av nyheter om ME Index och vad som händer här på webbplatsen.
Priser & abonnemang
Som beställare eller leverantör av maskinentreprenader köper du vårt index i form av abonnemang. Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder, priser och villkor.

Fördelarna med ME Index

För en hållbar affär

Ett index i det enskilda fallet är alltid en schablon. Det kan alltså inte ge någon fullgod ersättning för entreprenörens egna priskalkyler. Däremot kan ett index med rätt användning ge en tillräckligt god uppskattning, så att båda parter blir nöjda med avtalet.

Priser och abonnemang