Skogsmaskinsindex – för rätt affär

Skogsmaskinsindex används i många olika sammanhang, till exempel i entreprenadavtal. Det är viktigt att det index som används speglar utvecklingen av de kostnader som man vill ha täckning för. Olika index räknar in olika parametrar och viktar dem på olika sätt. Skogsnentreprenörerna erbjuder ett enkelt sätt att reglera ersättningar. När förhållandet mellan kostnader och priser bibehålls skapas förutsättningar för en hållbar, långsiktig och alldeles rätt affär. Välkommen till Skogsmaskinsindex!

Registrera dig | Priser och villkor

Hur kan du använda Skogsmaskinsindex?
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum pellentesque sed lacus quis fermentum. Pellentesque sit amet eros et nisi finibus ullamcorper at non arcu. Nullam porttitor diam a sagittis rhoncus. Phasellus vitae rutrum ligula.
Nytt i webbversionen?
Här kan du ta del av nyheter om Skogsentreprenörerna, sådant som kan vara bra och viktigt att veta. Och förstås om vad som händer här på webbplatsen.
Priser & abonnemang
Här kan du köpa våra index i form av prenumerationer. Här kan du läsa mer om priser, abonnemang och villkor. Är du intressera och har frågor är du välkommen att kontakta oss på Skogsentreprenörerna.

Fördelarna med Skogsmaskinsindex

För en hållbar affär

Ett index i det enskilda fallet är alltid en schablon. Det kan alltså inte ge någon fullgod ersättning för entreprenörens egna priskalkyler. Däremot kan ett index med rätt användning ge en tillräckligt god uppskattning, så att båda parter blir nöjda med avtalet.

Priser och abonnemang